Agenda

Jaar

Businesskansen bij Heineken voor groene ondernemers

VNO-NCW organiseert op 31 oktober een bijeenkomst voor ondernemers over Groene Cirkel projecten bij HEINEKEN in Zoeterwoude. In het project Groene Cirkels werkt Heineken samen met andere bedrijven, overheden en kennisinstellingen aan een klimaatneutrale brouwerij en transportcorridor, een duurzame economie en een aangename leefomgeving. Deelnemers kunnen zich tijdens de bijeenkomst inschrijven voor één of enkele Groene Cirkels, maar ook eigen duurzaamheidsvraagstukken inbrengen. De bijeenkomst wordt geopend door Hans de Boer (VNO-NCW) en er zijn sprekers van Heineken, Ecorridors en energiebedrijf Engie.

SDG Impact Summit

Precies twee jaar nadat Nederland en de overige 192 lidstaten van de Verenigde Naties de Sustainable Development Goals (SDGs) afspraken, vindt in Amsterdam de SDG Impact Summit plaats. We kijken waar we zijn met de implementatie van de SDGs en welke kansen en uitdagingen we samen op gaan pakken. De DSGC is mede organisator van de Summit en o.a. DSGC voorzitter Jan Peter Balkenende en Hans de Jong (Philips) zullen onderdeel zijn van het paneldebat. U kunt zich nog aanmelden!

Het businessevent voor groene ondernemers

De 8 multinationals van de DSGC, familiebedrijven en groene scale up ondernemingen komen 7 juni (vanaf 15.00 uur) in Deventer bijeen om kennis te delen en businesskansen van de circulaire economie te ontdekken. Gastheer is Aart Roos, CEO van Koninklijke Auping. Voorzitter Hans de Boer van VNO-NCW opent de bijeenkomst. Een rondleiding in Aupings matrassen- en beddenfabriek staat ook op het programma.