Agenda

Jaar

SDG Inspiration Day op 25 november 2019

Kom naar de SDG Inspiration Day op 25 november 2019 om meer te leren over de kracht van data om de SDG’s te versnellen (“The Power of Data to Advance the SDGs”). Voormalig premier van Nederland en DSGC-voorzitter Jan Peter Balkenende presenteert het werk van de Dutch Sustainable Growth Coalition.

DSGC-voorzitter Jan Peter Balkenende opent watersymposium op 6 november

DSGC-voorzitter Jan Peter Balkenende opent woensdag 6 november 2019 het symposium ‘Water in tijden van klimaatverandering’.

SDG Action Day neemt VN-doelstellingen onder de loep: Einde aan armoede, ongelijkheid en klimaatverandering in 2030

Op 25 september komen CEO’s, experts, studenten en (young) professionals samen in het SDG House van het Koninklijk Instituut voor de Tropen voor de SDG Action Day. Tijdens dit jaarlijks terugkerende evenement wisselen zij plannen en werkwijzen uit om de Sustainable Development Goals te behalen. Zeventien doelstellingen die vier jaar geleden werden ondertekend om de wereld ‘een betere plek te maken in 2030’. Het evenement is onderdeel van een wereldwijde campagne. In Amsterdam komen 500 deelnemers samen om inspiratie op te doen en samenwerkingen aan te gaan voor het behalen van de doelstellingen.