SDG Action Day: nog 100 maanden te gaan

Deze maand zijn er nog precies 100 maanden te gaan tot 2030. Dat is het jaar waarin we de Sustainable Development Goals (#SDGs) van de VN behaald moeten hebben. Het recente klimaatrapport onderstreept wéér hoe urgent de taak is die voor ons ligt. En er is ook nog veel werk te verrichten voor een eerlijke en inclusieve samenleving.

Kom daarom deze maand nog in actie op de #SDGActionDays. Op 24 september hebben we een prachtig online programma vol workshops en inspirerende sprekers. En op 25 september organiseren we activiteiten door het hele land over thema's zoals klimaat, armoede, sociale ongelijkheid en beter onderwijs. Check www.sdgactionday.nl voor info en registratie.

DSGC-workshop

Op 24 september organiseert de DSGC een workshop op de SDG-Action day. Bij deze workshop zijn liasons betrokken van enkele leden van de DSGC, waaronder Shell, Phillips en KLM. In deze workshop komen alle gebieden van transparante verslaglegging aan bod, van de moeilijkheden en dilemma's tot de successen en best practices. Neem deel aan het gesprek en laat uw vragen beantwoorden door kaarten te kopen op SDGnederland.nl