Multinationals pleiten voor duurzame groei

De Dutch Sustainable Growth Coalition (DSGC) verenigt acht Nederlandse multinationals. Zij streven naar duurzame groei door economische winst te combineren met ontwikkelingen op maatschappelijk gebied. Zo dragen zij bij aan de SDGs. De ceo’s van de acht DSGC-multinationals ontdekten in 2012 dat zij een gemeenschappelijke drijfveer hebben. Zij willen hun leiderschap inzetten voor de ontwikkeling naar een toekomstbestendige wereld. De kennis en vaardigheden die de afzonderlijke multinationals in huis hebben, zijn wereldwijd toonaangevend en komen daarbij goed van pas. De DSGC onderneemt projecten, start initiatieven en zorgt voor internationale samenwerking in de keten en tussen sectoren die substantieel bijdragen aan de realisering van de SDGs in 2030.

no-poverty
zero-hunger
good-health-and-well-being
quality-education
gender-equality
clean-water
clean-energy
decent-work
industry
required-inequalities
cities-and-communities
responsible-consumption
climate-action
life-below-water
life-on-land
peace-justice
partnership

Waarom de DSGC?

De CEOs van de acht DSGC multinationals ontdekten in 2012 dat zij een gemeenschappelijke drijfveer hebben. Zij willen namelijk hun leiderschap inzetten voor de ontwikkeling van een toekomstbestendige wereld. De kennis en vaardigheden die de afzonderlijke multinationals in huis hebben, zijn wereldwijd toonaangevend.

Ons werk

Door talloze initiatieven en samenwerkingen, dragen alle acht DSGC multinationals op een actieve manier bij aan de 17 SDGs.